- Hotel Hoffmeister
- Restaurace
- gurmánský speciál & akce
- Gourmet speciál 2025
Gourmet speciál 2025
Každý měsíc jiný kulinářský příběh, vždy s respektem k sezónnosti a jedinečnému stylu našeho butikového hotelu.
Únor: Gurmánské tajemství lásky
Láska prochází žaludkem a únor je jejím vrcholem! Exkluzivní romantické menu s afrodiziakálními ingrediencemi, delikátními dezerty a víny, která podtrhnou kouzlo okamžiku.
∗∗∗∗∗
Březen & Duben: Jarní probuzení
Svěží, lehká a hravá jarní kuchyně inspirovaná novým zrozením přírody. Mladé bylinky, jarní zelenina, jehněčí maso, křepelčí vejce a první sladké plody sezóny.
Velikonoce v hotelu Hoffmeister – Svátky jara plné chutí
Velikonoce jsou nejen o tradičních pokrmech, ale také o rodinné atmosféře, pohostinnosti a oslavě nového života. Věříme, že společně strávený čas u dobrého jídla je tou nejlepší velikonoční tradicí.
Přijďte si užít chuť jara v našem butikovém hotelu, kde propojujeme klasické české recepty s moderní gastronomií – a kde každé sousto vypráví příběh.
Květen: Jaro na talíři – Česká sezónní kuchyně
Jaro v plném rozkvětu přináší čerstvé bylinky, zeleninu z první sklizně a delikátní maso. V tomto období oslavíme:
- Chřestový festival, hodí se ke všem rybám a steakům.
- Mladá drůbež, potěší nejeden mlsný jazýček
- Domácí jahodové dezerty
Červen: Pocta českým rybníkům a polím
Léto se blíží a s ním i česká venkovská kuchyně, inspirovaná rybníky, polemi a loukami. Nabídneme:
- České sladkovodní ryby v moderním pojetí, denně v nabídce ala carte
- Sezónní brambory a křupavé zeleninové přílohy
- Tradiční česká kuchyně v lehčí verzi
Červenec & Srpen: Krevetový speciál
Letní chuťový festival s královnou mořských plodů!
Krevety na Malé Straně – kde se mořská chuť setkává s českou tradicí
Věříme, že gastronomie je umění a zachování tradice neznamená stagnaci – proto spojujeme prémiové mořské ingredience s tím nejlepším z českých polí, sadů a rybníků.
Přijďte zažít chuťový kontrast, který oslavuje eleganci moře i bohatství našich zemědělských surovin – a užijte si náš Krevetový speciál v duchu butikového zážitku Hoffmeister.
Září & Říjen: Kouzlo podzimu
Sezóna dýní, hub a bohatých chutí.
- Zářijové menu: Kombinace divočiny, lesních plodů a prvních dýňových specialit.
- Říjen: Houby ve všech podobách – ragú, krémové polévky, domácí ravioly s hříbky, kachní prsa se smrži a lanýžové aroma.
Listopad & Prosinec: Adventní a vánoční pohádka
Šneci – symbol adventního času na Malé Straně
Malá Strana má svou vlastní duši a historii a my v hotelu Hoffmeister rádi oživujeme původní tradice v moderním stylu. Adventní šneci jsou naším způsobem, jak propojit gurmánský zážitek s atmosférou staré Prahy, přiblížit hostům bohatství místní kuchyně a připravit jim nevšední chuťový zážitek.
Přijďte ochutnat tento kulinářský klenot a oslavte advent ve velkém stylu – tak, jak to dělali naši předkové na Malé Straně!