- Hotel Hoffmeister
- Restaurace
- Naše poctivé produkty
- Recepty
- Recepty našich klientů
- Grilování s demi glace
Grilování s demi glace
Nejen letní sezóna přeje grilování různých druhů mas. Spojte kvalitní maso s ochucenou omáčkou demi-glace a těšte se na skvostný gourmet zážitek.
My jsme vyzkoušeli steaky se švestkovým demi-glace s rakytníkem a jako přílohu zvolili grilovanou zeleninu. Všichni hosté byli nadšení.
Vyzkoušené maso: Rump steak, Ball tip a hovězí pupek.
Příprava je skutečně jednoduchá. Maso ogrilujete (můžete i na pánvi) a podáváte společně s demi-glace, které jste zahřáli a zjemnili trochou másla či smetany, případně můžete přidat čerstvě mletý pepř a sůl. My jsme navíc přidali na kousky nakrájené sušené švestky.
Nebojte se experimentovat a vyzkoušet i ostatní ochucené omáčky demi-glace.